Welcome
Login / Register

Live Accident Layan Corner! 125z , Superbike dan Y15ZR fuarena c249e5733

Your video will begin in 33


Earn money with Payza!
>CLICK HERE>>
You can skip to video in 11

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Description

fuarena c249e5733
Live Accident Masa Layan Corner 125z , Superbike dan Y15ZR , Video kemalangan viral di whatsapp arini. Ambil dari group whatsapp perak. Tengok gaya mcm konvoi 125z,y15zr dan Rs150 tengah layan corner. Lokasi tak pasti. Superbike tu macam datang dari arah belakang. Berhati-hatilah ye kawan. Kalau sesiapa ada maklumat lanjut boleh komen dibawah nnt admin update

Update: Info admin dapat dari komen fb kejadian di jalan kuala klawang stage 3.. rider y15 patah bahu dgn tangan.. rider 125z putus jari dgn patah peha, owner superbike ok je..cume moto la rosak depan..radiator pecah.

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my
fuarena Bc249e5733Tc249e5733

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment
RSS