Welcome
Login / Register

NOVA TV predstavila novu seriju Zlatni dvori 2016 fuarena b802dbdb0

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in TV Culture and Arts Entertainment Others
77 Views

Description

fuarena b802dbdb0
Nakon serije 'Kud puklo da puklo', koja je čak dvije godine nosila titulu najgledanije domaće serije, ove jeseni na Novoj TV moći ćete pratiti novu dramsku seriju. Okosnica radnje i likovi već su predstavljeni.
Zlatne ravnice i idilična polja Slavonije kulisa su nove serije Nove TV radnog naziva Zlatni dvori. Uz mlade glumce poput Petre Kraljev, Luje Kunčevića i Lane Ujević, koje ćemo tek upoznati, velika glumačka imena kao što su Milan Štrljić, Ecija Ojdanić, Helena Buljan, Marko Torjanac, Duško Valentić, Robert Kurbaša, jedan su od njezinih aduta.

Petra Dugandžić potrudila se što bolje skinuti slavonski naglasak, pa je zamolila jednu svoju kolegicu da joj pomogne. Osim učenja naglaska, Petra je, kako bi što bolje utjelovila pravu slavonsku snašu, morala nabaciti i koji kilogram.
'Ono što će biti evidentno, razlika Stelle, mene na ekranu, u Stelli i sada na ovom projektu će biti vidna što se tiče kilograma, koje sam za ovu ulogu morala natuči. Pa s jedne strane sam se jako veselila tome da mogu napokon jesti jer sam veliki hedonist i stvarno guštam, jedem krumpir na setu. Ali imala sam problem s tim da se vidim u takvom izdanju, prvi put, pogotovo na velikom platnu', rekla je Petra. Što su nam još otkrile zvijezde serije, pogledajte u prilogu,

U dramskom projektu Branka Ivande i Dražena Žarkovića ljubav se razvija između likova Ane – »seoske djevojke« i Petra, »mladog bogataša« koje utjelovljuju Katarina Baban i Matko Knešaurek.

Dramska serija Nove TV radnoga naslova »Zlatni dvori«. Ako je suditi po atmosferi s predstavljanja, za kojeg se okupio skoro pa cijeli glumački postav serijala, čeka nas ugodno druženje u 160 epizoda. Druženje u kojem je u glavnoj ulozi zapravo Slavonija, i to njena pomalo romantizirana i stilizirana verzija u kojoj je i konja i tamburica te dakako pregršt ljubavi pa još protkane humorom.

A Zašto Slavonija? Ili, kako konačno Slavonija!?

– Slavonija je dosta neiskorišteno područje, budući da se kod nas uvijek vrtimo ili oko Zagreba, ili oko Dalmacije. To je područje koje nije dobilo svoj temat dugi niz godina. Otud ideja sa Slavonijom, ta kombinacija Slavonije i Zagreba – uljezi dođu iz Zagreba u Slavoniju, ali največi dio radnje je u Slavoniji – pojasnio nam je kreativni producent i redatelj Dražen Žarković.

Elem, na dan prikazivanja finala uspješnice »Kud puklo da puklo«, Nova TV najavila je novu dnevnu dramsku seriju. Idejni autor projekta je Branko Ivanda, kreativni producent i redatelj Dražen Žarković, autor teksta Branko Ružić i glavni pisac Ivan Delas, direktorica produkcije Sanja Tucman. Glumčku ekipu čini red iskusnih »igrača« poput Milana Štrljića, Jana Kerekeša, Matka Knešaureka, Ecije Ojdanić, Helene Buljan, Marka Torjanca, Duška Valentića, Roberta Kurbaše, Dijane Vidušin, Hrvoja Barišića, Petre Dugandžić, Darka Milasa i Mladena Kovačića. A onda i red novih lica, mladih glumaca i glumica poput Katarine Baban, Petre Kraljev, Luje Kunčevića, Lane Ujević.

A radnja!? Na prvu, čini se klasik, makar se ne otkriva u startu valjda ni deset posto. Bitno je ono da će se glavna ljubavna priča razviti između likova Ane – »seoske djevojke koja na seoskom imanju brine o konjima«, i Petra – »mladog bogataša koji je pošten i dobronamjeran, ali i pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem obiteljskog bogatstva«. Anu utjelovljuje osječka glumica Katarina Baban koja bi puk lako mogla osvojit i iznimnom vještinom jahanja, dok je Petar zagrebački glumac Matko Knešaurek.
fuarena Bb802dbdb0Tb802dbdb0

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment
RSS